Stabil

Trots alldeles för mycket mat så var min vikt plus minus noll. Ingen förändring alls. Lite glad är jag över att jag inte gått upp åtminstånde.

Åt helvete

Nej, jag kunde inte äta normalt till middagen utan åt både makaroner och tog mat två gånger. Äckliga vidriga jag. Var är min disciplin? Min motivation? Jag ser att jag nu förtiden ser tjock ut, en sådan människa som skulle säga att "Jag minsan har bara kraftig benstomme och är inte ett dugg mullig, Medans alla tydligt ser hur hon skulle behöva gå ner en del i vikt" För ja, det är vad jag är, ett troll som heter Gluffs gluffs som äter allt i sin väg tills han blåste upp sig så han spricker. Kommer säkert inte gå bra i morgon heller då allt redan är åt helvete. Orkar inte med mig själv och alla bortförklaringar som kommer upp i mitt huvud. Måste ta tag i mitt liv.
 
 

255 kcal och minus 3 hg

Har nyss ätit lunch på skolan. Äter bara lunch två dagar i veckan på skolan så försöker intala mig själv att det inte är så illa med 255 kalorier. Tänker att om jag äter lika mycket till middag blir det 510 kalorier under hela dagen vilket inte är så illa. Skulle inte kalla det en perfekt dag men det är okej.

Vägde mig i går och vågen stannade på hemska 63.8 kg. Jag har gått upp nästan tolv kilo, förstår inte hur jag kunde tappa självbehärskningen så mycket. Hade gått ner till 63.5 kg i morse. Inte så mycket men bättre än viktuppgång.