Trött och less

Försöker fixa med bloggen på bloglovin men nej, den finns inte där. Det är helt tomt och bloglovn hatar mig, Så jag tänker bara ge upp och fortsätta hata tills det fixar sig av sig själv.
I morgon börjar skolan och med den ångest. Vet inte hur jag ska klara av gymnasiet då jag har ämmen kvar från förra året. Lyckades tack och lov göra klart matte 4 innan jul, ligger nu bara efter med två prov i matte 5. Plus allt annat jag har kvar. Bland annat en halv fysikkurs..
Känner mig inte alls redo att börja skolan men det är samtidigt bra då jag då kan få in rutiner igen och gå ner i vikt seriöst. Minst 10 klio ska bort från min kropp innan sommaren. Vet inte exakt vad jag väger nu då jag inte har vägt mig på ett tag så åter kommer med vikt och kanske mått beroende på hur jag känner mig i morgon.

Har en plan nu som jag hoppas ska fungera. Jag tänker sätta upp några små regler som jag måste följa.
  • Om jag ska bryta mot reglerna måste jag planera det minst ett dygn innan.
  • Får inte äta Socker, pasta, ris, potatis eller bröd. Möjligt vis en hårdbröd macka eller finn crisp.
  • Göra mitt bästa för att äta mellan 2 - 6 timmar om dagen och under den tiden äta så nyttigt och lite som möjligt.
  • Gå minst fyra promenader i veckan.
Första reglen är för att det kommer komma tillfällen där jag kommer bli tvungen att bryta reglerna men för att se till att det inte sker på impuls för att jag är sugen på något utan att det blir planerat.

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo